6 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...


1. Είναι φοβερό. Όσο και να προσπαθείς είναι αδύνατο να χάσεις αυτά τα τελευταία ρημάδια για κιλά που έχουν μείνει στην κοιλιά και δείχνεις σαν έγκυος τον τρίτο μήνα. Απλά αδύνατον. Χρύσωσες τα φαρμακεία για χάπια αδυνατιστικά, ξεκίνησες γυμναστήριο, έκανες και πιλάτες στο σπίτι. Ένα πράγμα μόνο δεν δοκίμασες, να ράψεις το στόμα σου που δεν μένει στο ένα σουβλάκι και θέλει και δεύτερο και τρίτο. Ε πάρτο απόφαση δεν θα γίνεις ποτέ σαν εκείνη την κουκλάρα που περπατάει στην παραλία και γυρίζουν να την κοιτάξουν μέχρι και τα ψάρια. Κάθε αρχή της άνοιξης λες πως αυτό το καλοκαίρι θα είσαι φλοίδα και όμως ο Σεπτέμβρης σε βρίσκει πάλι τα ίδια.  

Επιλεγμένα είδη για το σπίτι. με 1+1 Δώρο! Ισχύει για αγορές έως 12/11/2018.

 2. Όσοι κάθονται σχεδόν όλο το καλοκαίρι. Μα πραγματικά πόσο άδικη παίζει να είναι η ζωή. Άλλοι με δυόμισι μήνες άδεια και άλλοι με το πολύ δυο βδομάδες; 

 3. Ο εστιάτορας που σου πουλάει στο νησί την χωριάτικη σαλάτα οχτώ ευρώ. Κάτσε χρυσέ μου τι έχει μέσα; Ψήγματα χρυσού; Κάτι ντομάτες θερμοκηπίου της κακιάς ώρας έχει μέσα.   

4. Τα μπιτς μπαρ που πιάνουν με τις ξαπλώστρες όλη την παραλία και τις στοιβάζουν κιόλας σαν σαρδέλες. Και εμείς που δε θέλουμε ξαπλώστρα που θα βάλουμε μια ταπεινή πετσέτα και τα πράγματα μας; Στο κεφάλι μας μάλλον.

 5. Οι ξένοι τουρίστες που έρχονται στην χώρα και ξερνοβολάνε με δυο μπύρες και ένα σφηνάκι καρπούζι. Μα είναι δυνατόν να σε ζαλίσει ένα κοκτέιλ που έχει πάνω δυο ομπρελίτσες χάρτινες, ένα πλαστικό αναδευτήρι, διάφορα άλλα διακοσμητικά, μισό κιλό πάγο, ένα λίτρο χυμό και κάπου εκεί μέσα θυμούνται να βάλουν και δυο τρία δάχτυλα βότκα;  

6. Κουνούπια. Μια λέξη, 9 γράμματα, χιλιάδες συναισθήματα...με την φρίκη να κυριαρχεί. Αν το καλοκαίρι μου ήταν άρωμα θα ήταν σίγουρα σιτρονέλα.