10 + 1 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ


  1. Το βρακί που βρήκε κάτω από το κρεβάτι του γιου της είναι δικό σου...
  2. Πως ενώ όλοι πιστεύουν ότι κάνει το καλύτερο παστίτσιο του κόσμου και την παινεύουν γι αυτό, εσένα σου φαίνεται πολύ μέτριο συγκριτικά με της μαμάς σου.
  3. Ναι. Παραδέξου το. Το καλοκαίρι που έλειπε με τον άντρα της διακοπές στην Κρήτη, έκανες σεξ με τον γιόκα της επάνω στο κρεββάτι της. Δική σου ιδέα φυσικά.
  4. Στην πραγματικότητα δεν ξέρεις να βράζεις ούτε αυγό.
  5. Κακώς συνεχίζει να σου αναλύει την συνταγή του κοκκινιστού που αρέσει στον γιο της σε κάθε ευκαιρία. Πολύ απλά δεν πρόκειται να την φτιάξεις ποτέ.
  6. Θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου με αλυσοπρίονο όταν σου μεταφέρει όλες τις άχρηστες πληροφορίες που μάζεψε το κομμωτήριο από τις κυρίες με τα ρόλει. Συγνώμη κιόλας, αλλά ποιος χέστηκε εάν στην αδερφή της κυρίας Λίτσας της περιπτερού έκοψαν το εκάς;
  7. Έσπασες κατά λάθος το αγαπημένο της άρωμα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αναπαραστήσεις την σκηνή από το striptease σε μια πιο θεατρική εκδοχή.
  8.  Πρέπει πλέον να σταματήσει να αγοράζει αυτά τα άθλια βαμβακερά βρακιά στον γιο της. Δηλαδή απαγορεύεται πια, πώς το λένε;
  9. Θεωρείς το σπίτι της βασίλειο του κιτς  και εκείνη την αρχόντισσα του σεμέν. Τα έχει παντού - ακόμα και στην τουαλέτα-  και σε όλες τις ζαχαρί αποχρώσεις.

Κατά βάθος σιχαίνεσαι όταν δοκιμάζει το φαγητό από την κατσαρόλα κ μετά σας σερβίρει με την ίδια κουτάλα.


Επιλεγμένα είδη για το σπίτι. με 1+1 Δώρο! Ισχύει για αγορές έως 12/11/2018.

  +1. Αγαπημένη μου πεθερά αν ποτέ τύχει να διαβάσεις αυτό το άρθρο, να ξέρεις ότι αποτελεί προϊόν φαντασίας και κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι εντελώς μα εντελώς τυχαία...