Στον αστερισμό του μαμάκια με 6 βήματα


   Έχει τόσο έντονα χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να είναι και ζώδιο. Όταν το βλέπουμε στην τηλεόραση μας φαίνεται ξεκαρδιστικό. Ο ζουζουνέλ κάνει μεγάλο πάταγο στο Σόι σου.  Στην πραγματική ζωή  όμως είναι πέρα για πέρα τρομακτικό. Ας γνωρίσουμε τον μαμάκια...


   1.Καταρχήν δεν ξέρω πως θα το καταφέρει, αλλά θα σου έχει αναφέρει την μαμά του για οποιοδήποτε λόγο,στο πρώτο δίωρο της γνωριμίας σας. Αλλά δήθεν τυχαία και αδιάφορα. Τύπου,  - είσαι δίδυμος είπες; Δεν ξέρω από ζώδια. Κ η μάνα μου είναι. Τίποτα δεν προμηνύει το κακό που έρχεται.

   2.Την συμβουλεύεται σε όλα χωρίς προφανή λόγο. Οκ, να την ρωτήσει  εάν έχει κάποιο ορθοπεδικό να του προτείνει δε λέω, αλλά όχι να ζητάει την γνώμη της για το αν θα πάρει διαρκείας φέτος στον Παναθηναϊκό. Θέλεις πραγματικά να την ρωτάει κάθε φορά που θέλετε να πάτε μια εκδρομή;

   3. Υπάρχει μία τρομακτική πιθανότητα να διαχειρίζεται υπογείως τα οικονομικά του. Για κάποιο περίεργο λόγο νομίζει πως έτσι θα κάνει οικονομία. Ας πάρει κουμπαρά. Ναι εάν η μαμά του ξέρει τι ποσό χρειάζεται να έχει μαζί του ο γιος της όταν βγει για ποτό το Σάββατο, ξεκίνα να τρέχεις και μην κοιτάξεις πίσω σου. 

  4. Ξέρει τα πάντα σχεδόν για σένα. Εάν ο καλός σου έχει πει στη μαμά του λεπτομέρειες για την σχέση σας , που εσύ μοιράζεσαι μόνο με τις φίλες σου, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Πέρα από το ότι έχει σχέση με μια κοπέλα, άντε και το ΄όνομα της, άντε και πόσο χρονών είναι και το πολύ τι δουλεία κάνει, δε νομίζω πως η μαμά του θα πρέπει να γνωρίζει κάτι περισσότερο. Εκτός κ αν πηγαίνετε για γάμο, οπότε ας το ανοίξουμε λίγο.

 

  5. Όταν τέλος πάντων αποφασίζει να κάνει κάτι το οποίο βρίσκει αντίθετο την μαμά του, ακόμα κ αν αυτό αφορά τους δυο σας ή μόνο τον ίδιο, εκείνος νιώθει τύψεις κ ενοχές απέναντι της στο τέλος. Το ίδιο θα συμβαίνει και κάθε φορά που θα θέλετε να πάτε σινεμά όταν εκείνη θα θέλει να της κατεβάσει τις κουρτίνες ή να την πετάξει μέχρι την φίλη της με το αυτοκίνητο.

  6. Τον επηρεάζει σε σημαντικά θέματα για την ζωή του. Ως ένα σημείο το καταλαβαίνω, αλλά την αφήνει να επεμβαίνει διακριτικά στη ζωή του. Υπάρχουν φορές που ο καλός σου ενώ έχει αποφασίσει κάτι, μετά από συζήτηση με την μαμά του, αλλάζει γνώμη. Αυτό δύσκολα θα αλλάξει. Κ η ζυγαριά πάντα θα γέρνει προς το μέρος της.

Bonus: Δεν θα τον ακούσεις ποτέ να λέει : η μάνα μου. Πάντα η μαμά μου ή μητέρα μου. Σε όλους μας λεχει Κάποιοι ακόμα χειρότερο την φωνάζουν με το μικρό της όνομα σαν να είναι κολλητοί.